ORD 5V: Ensimmäistä kertaa ikinä TOP5

Oulu Roller Derbyn virallinen 5v-synttäripäivä vierähti ohi 27.10. Huraa huraa! Varsinaiset pippalot seuraavat perässä myöhemmin, sillä tulevana viikonloppuna on Pohjola Cupin peli pelattavana. H-hetken mentyä on kuitenkin hyvä katsastaa, millaisia mullistuksia viisivuotiaassa seurassa on saatu aikaan viimeisen vuoden sisään.

  1. Suomi Cup

ORD:n A-joukkue Shitty City Rollers on kohdannut uusia haasteita ja ihania joukkueita porhaltaessaan korkeimmalla kotimaisella sarjatasolla. Kausi 2016 avattiin komeasti ja kotoisasti kolmen ottelun pelipläjäyksellä Oulun Linnanmaalla. Vuosi on kulunut tohinalla, ja pian Shittaajilla on jo edessä vuoden viimeinen runkosarjaottelu Kouvola Rock n Rollersia vastaan.

  1. B-joukkue

Vuoden 2016 alussa Ouluun saatiin vihdoin kauan haaveiltu B-joukkue, Shitty Village B-pol. Sittemmin B-Polit ovat jo ehtineet reissata pelaamassa Rovaniemellä, Kuopiossa ja Joensuussa. Jengi on kasvanut hurjasti joukkueena lyhyessä ajassa, ja huima kehitys tulee varmasti jatkumaan Pohjola Cupin pelien myötä.

  1. Päätoimitsija

Ensimmäistä kertaa ikinä ORD:n historiassa valitsimme päätoimitsijan. Oli jo aikakin! Vaaleanpunaisiin saappaisiin astui alkuvuodesta Tahma, joka on tuonut lastillisen innostusta ja tarmoa pohjoisen Suomen toimitsijapooliin.

  1. Toimitsijakerho

Yksi Tahman saavutuksista on syksyllä perustettu, jäsenistömme innolla vastaanottama Toimitsijakerho. Kerhon ajatuksena on tarjota matalan kynnyksen paikka, jonne kuka tahansa kiinnostunut voi tulla perehtymään toimitsemistaitoihin. Kerho on kokoontunut ilahduttavan aktiivisesti, ja ovatpa sen jäsenet jo uskaltautuneet hakemaan Pohjola Cupin matseihin toimitsemaan. Kerhossa todennäköisesti nytkin #kypsyy monta tulevaa aktiivista toimitsijaa!

  1. Maajoukkue-edustus

Lajin seuraavat MM-kisat pelataan ensi vuonna, ja vastikään meille kajahti tieto, että jammerimme #999 Pate on valittu treenaamaan maajoukkuerinkiin. Oulu ja koko Pohjois-Suomi seuraa silmä kovana Patsun etenemistä maaliman ääriin!

Bubbling under: jäsenmäärän huipentuma

Vuoden aikana seuramme jäsenmäärä pomppasi yli viidenkymmenen, mutta tipahti siitä luonnollisen poistuman myötä takaisin tasaluvun pienemmälle puolelle. Miten käy, kun Rössykurssi päättyy? Vai onnistuuko Toimitsijakerho tuottamaan virkeitä jäseniä seuraan ennen kurssin päättymistä? Nouseeko jäsenmäärä koskaan takaisin viiteenkymppiin? Eihän tätä jännitystä kestä enää! #staytuned

#ORD5V #paremminkovemminglitterisemmin

paardit
Paardit ovat parhaat all year long. Vielä kaksi synttäriteemapostausta tulossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.