ORD 5V: Seuran parhausjutut TOP5

Hallituksen jäsenet, toimitsijat, tuomarit, A-tiimiläiset, B-tiimiläiset, kasuaalirullaajat, valmentajat, jaostoduunarit. ORD:ssä on monta tapaa olla ja harrastaa. Usein kaikki puuhaavat omissa kiireissään, mutta koko sakin kokoontuessa onkin sitten kahta hauskempaa. Seuraavassa TOP5-lista tekijöistä, jotka kokoavat seuran yhteen.

1. Kotipelit

Kotipeleihin tiivistyy mieletön määrä tunteita. Pienessä seurassa suuren tapahtuman järkkääminen tietää työtä jokaiselle. Yllättäviä tilanteita tulee aina: helmikuun Suomi Cupissa katto alkoi vuotaa. Ihanaa on kuitenkin se, kun pelipäivänä ollaan kerrankin kaikki samassa paikassa tekemässä duunia yhteisen asian eteen. Kun jengi satsaa yhteiseen päivään, löytyy pelipaikalta pisteitä keränneen joukkueen lisäksi suunnaton määrä voittajia.

2. Snooker Time

ORD:n kantakuppila, joka viehättää rähjäisen konstailemattomalla estetiikallaan. Snuukkerissa juhlitaan aina lokakuussa seuran synttärit. Sinne myös raahaudutaan koko porukalla kotiscrimmien päätteeksi (harvoin kukaan käy suihkussa matkalla). Kellarissa on järjestetty myös peli-iltoja, joissa jännitetään derbyä valkokankaalta.

3. Pikkujoulut

Vuoden kohokohta jokaisen seuralaisen elämässä. Valopilkku pimeän syksyn päätteeksi. Kaikista tapahtumista pikkujoulut kerää yleensä korkeimman läsnäoloprosentin. Kaksi seikkaa pätee pikkujouluihin: ne pidetään aina 5.12., ja sauna on oltava. Ohjelmanumerot ylittävät itsensä joka kerta. Viime jouluna pelattiin Onnenpyörää aidossa ysärihengessä.

4. Höpöttely

Oletko kuullut, että Oulun A-tiimin lineupit tunnetaan nimillä Sotakone sekä Kauniit ja Rohkeat? Entäs joko oletko nähnyt B-joukkueen hersyvän nimenpaljastusvideon? Oiva esimerkki huumorinkukkasista ovat myös meemit, joita etenkin hallituksen jäsenet askartelevat kilpaa sisäistä viestintää koristamaan. Lajin  ja seuratoiminnan otamme sopivan vakavasti, mutta itseään ei onneksi tarvitse!

5. Euroviisut

Porukkaamme on osunut yllättävän suuri satsi viisuintoilijoita. Viime vuosina Euroviisujen aikaan onkin järjestetty ORD:n oma kisastudio. Kaksi kertaa Shitty City Rollers on joutunut jättämään divaripelien jatkot väliin Joensuussa, kun on ollut kiire viisuilemaan (matsit osuivat sattumalta viisujen kohdalle, mutta jatkoilla oli jostain syystä ties mitä heviteemaa). ORD:n hallituksessa nousee säännöllisesti esiin haave Euroviisu-teemaisesta pelitapahtumasta. Ehkä ensi keväänä tämä päätyy viimein toteutukseen!

+ Bubbling under:
Pizzalaulu

Yhteislaulu raikaa pelipaikoilla, kisabusseissa, kokouksissa ja treeneissä. Kappale kertoo pizzasta ja ruoasta. Kokoontuessaan isommalla sakilla ORD saattaa vääntää tästä kaanonversion. Kappaleen kaunis ja oikeamielinen sanoma tiivistyy säkeessä ”parasta on mikä tahansa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.