ORD:n 5v-teemavuosi: Paremmin, kovemmin, glitterisemmin 2016!

Vuonna 2015 Oulu Roller Derby rynnisti etteenpäi ku mummot ilmasia ämpäreitä jonottaessaan. Shitty City Rollersin voimin voitettiin ykkösdivari, oteltiin ekaa kertaa ulkomailla joukkueena sekä kohdattiin meidän kovin vastus tähän asti (Moi Tampere! <3). Pohjola Cupia varten perustettiin Rovaniemen kanssa sekajoukkue Shitty Roll-Ons, joka jyräsi tiensä Pohjolan pronssiotteluun. Multitaskingtoimitsija Aggrecola aka Nipsu taas ehti Suomi Cupiin ennen SCR:ia, mutta lopulta Shittajille heltisi lupa seurata perässä. Porukalla istuttiin bussissa tuhansia kilometrejä, mökkeiltiin yhdessä oudoissa paikoissa, kohdattiin ekaa kertaa Kuusaan kärpäset. Järkättiin eka toimitsijabootcamp, juhlittiin kovimmat pikkujoulut tähän asti ja istuttiin tunteja Snuukkerissa.

SCR-0751

Kuva: Kai Hänninen

Tänä vuonna meijän seura täyttää 5 vuotta. Siispä kohkataan vielä kovemmin. Vuosi käynnistyy kunnolla helmikuussa, kun saadaan avata Suomi Cup 2016 kotiottelutapahtumalla. Paljastettakoon myös, että pian päivänvalon näkee myös uusi ja urhea B-joukkue. VIHDOIN! Boom.

Visioidaanpa pikkasen! Vuonna 2016 Shitty City Rollers pääsee pelaamaan monta ihanaa, haastavaa matsia Suomi Cupissa. Samaan aikaan Oulun B-joukkue suuntaa päättäväisenä kohti tulevia koitoksia. Tänä vuonna niitä toimitsijoita oikeasti tunkee ovista ja ikkunoista, ja pian Nipsulla on monta kätyriä laumassaan. Vuosi vuodelta isompi alkeiskurssi kerää 50 osallistujaa. ORD:n 5-vuotispippalot on koleimmat pirskeet EVÖR. Seuran pikkujouluissa taas jatketaan tv-visaperinnettä, kun aiempien vuosien BumtsiBum ja Onnenpyörä saavat seuraajakseen Kymppitonnin autenttisine lavasteineen. Pizzalaulu raikaa ja Discoshotti virtaa. Meemit on typerryttävimpiä tähän asti. Ja joka paikassa on glitteriä. JOKA PÄIVÄ.

Kätyritouhuja. Kuva: Arttu Haimi

Kätyritouhuja. Kuva: Arttu Haimi

Lokakuussa ORD-perhe on 5-vuotias. Sen kunniaksi suunnitellaan jo nyt mainittuja synttäripippaloita ja muita ihania teemavuoden humputuksia. Juhlavuoden hulinaan pääset mukaan myös meidän blogissa: kuukausittain julkaistaan ORD 5V -teemapostaus, joista tämä oli ensimmäinen. Me on tultu pitkä matka, eikä epäröidä juhlistaa sitä vuoden ympäri. #Paarditovatparhaat all year long.

Kiitos just sulle joka oot ollu tavalla tai toisella osa tätä kaikkea! Ja moi sulle, joka oot ORD:n uusi ystävä. Vinkki: meidän jengiin voi ja kannattaa liittyä – tänä vuonna varsinkin.

#ORD5V

#paremminkovemminglitterisemmin2016

pirkko

Pirkko By: Nipsu

Julkaistu kohteessa Blogi
One comment on “ORD:n 5v-teemavuosi: Paremmin, kovemmin, glitterisemmin 2016!
  1. Shamira sanoo:

    AAAaa mää kävin just tänään ostaan sinistä kasvoglitteriä EI VOI OLLA SATTUMAA !!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.