Oulun parhaat rullailureitit ja kikkailupaikat

Oulun parhaat rullailureitit ja kikkailupaikat

Kesällä ohjattujen derbytreenien vähentyessä, purkaa moni shittaaja rullailutarvettaan ja ylimääräistä energiaansa Paska Kaupunnin asfalteilla.

Olitpa sitten derbyn aloittamista harkitseva oululainen, Oulussa vieraileva derbyharrastaja tai satunnainen rullaluistelija, tässä sinulle shittaajien suosikit Oulun rullailureiteista ja -paikoista!

MATKALUISTELUUN:

Pääkirjasto – Nallikari 

 

Pääkirjastolta Nallikariin kulkeva reitti on monelle shittaajalle tuttu lenkki. Uuden sileällä asfaltilla luistin rullaa kuin öh… shittaajien jammerikierrot. Oulun aakean laakean tasaiseen maastoon nähden reitin varrelle sattuu jopa yllättävän monta mäen tapaistakin! Uniikin tästä reitistä tekee kuitenkin sen mielettömät maisemat.

Pikisaaren puutaloalue, vehreät puistikot, puusillat ja meri ovat Oulua makkeimmillaan.

Nallikari beach.
Tätä lähemmäs Miami beachia et Oulussa pääse.

Nallikari – Kuusisaari

Nallikarista matkaa voi jatkaa vielä joenrantaa pitkin vehreään Kuusisaareen.

Jos rullailussa ei saa vielä tarpeeksi hikeä pintaan, voi lihaskuntoaan kasvattaa matkan varrella olevalla ulkoliikuntapisteelle.

Keskusta – Maikkula

Tätä ihanan sileää asfalttia on rullattu moneen kertaan eestaas, sillä se sijoittuu monen shittaajan treenireitin varrelle. Tutuksi tulleelle treenipaikalle, Maikkulan yläasteelle rullatessa saa juuri hyvät lämmöt päälle ja loppuverryyttelyt tehtyä.

Maikkulan treenien kesätauon aikana itsensä voi rullata vaikkapa Saleen jätskille. Toimivaksi havaittu syy sekin!

Reitti on rauhallinen ja maisemat upeat!
Luonnon lisäksi matkan varrella pääsee ihailemaan katutaidetta.
Pitkät suorat mahdollistavat spurttien treenaamisen!
Pro tip: Matkajuomaa ei tarvitse napata litratolkulla mukaan, sillä juomapullonsa voi täyttää matkan varrella olevalla pohjavesipisteellä!

KIKKAILIJALLE:

Pakkalan kenttä (aka. Raksilan tekojää)

  

Täällä riittää lääniä hioa tekniikka ja vähän spurttaillakin. Viereisellä koriskentällä voi vaikka pelata oululaisten kehittämää lämmittelylajia: rullakorista! Myös pituushyppy (rullat jalassa tai ilman) on omiaan tällä spotilla.

Kentästä löytyvä rata houkuttelee kaarteisiinsa.
Jos ovaalin mallinen rata kyllästyttää, voi Pakkalan kenttään maalatulla radalla haastaa itseään.

Limingantullin Prisman parkkipaikka

Valtavan kokoisen Limingantullin Prisman valtavan kokoisella parkkipaikalla kelpaa treenata, jahka parkkis vain malttaa tyhjentyä. Tilaa riittää vastaavanlaisille tekniikkatreeneille kuin Raksilassakin.

Iltarullailut ovat vaihtuneet tänä kesänä yörullailuiksi - kiitos kauppojen aukiolojen vapautumisen. Kauppa on auki 23 saakka, jonka jälkeen parkkipaikka hiljenee vasta kunnolla.
Iltarullailut ovat vaihtuneet tänä kesänä yörullailuiksi – kiitos kauppojen aukiolojen vapautumisen. Kauppa on auki 23 saakka, jonka jälkeen parkkipaikka hiljenee vasta kunnolla.

Hovisuon skeittipuisto

Ja sokerina pohjalla: Hovinsuon skeittiparkki.

On monenlaista poolia…

Reiliä, kurbia, ditsiä. Mitä näitä nyt on!

Jos Chicks in bowls -kärpänen ei ole vielä puraissut, niin täällä se viimeistään puraisee! Parkki on ahkerassa käytössä ja yön lähestyessä paikka pikkuhiljaa rauhoittuu.

Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.