Syksyn 2018 avoimet kokeilukerrat tulevat!

Olisiko sinun juttusi roller derby? Kokeile ilmaiseksi ja tule mukaan alkeiskurssille!

Oulu Roller Derby järjestää kolme avointa kokeilukertaa, jossa jokaisella on mahdollisuus tutustua roller derbyn maailmaan sekä testata nelipyöräisillä quad-luistimilla luistelua. Tuomme paikalle pelaajiemme luistimia, kypäriä ja suojia lainattavaksi sekä opetamme derbyilyn alkeita halukkaille.

Kokeilukerrat ovat maksuttomia eivätkä sido mihinkään. Voit osallistua valitsemallesi kerralle, tai halutessasi vaikka jokaiselle! Luistelua varten suosittelemme pukeutumaan joustaviin vaatteisiin. Kokeilukerrat kestävät noin tunnin. Tapahtumissa kerromme roller derbyn harrastamisesta Oulussa, ja pelaajamme opettavat halukkaille luistelutaitoja. Tarvittaessa autamme vaikka kädestä pitäen alkuun!

Tulevien kokeilukertojen aikataulu:

20.8. Tuiran koulu klo 20.30 (Koskitie 27, 90500 Oulu)
31.8. Tuiran koulu klo 19.30
10.9. Tuiran koulu klo 20.30
30.9. Alkeiskurssi alkaa!

Kokeilukertojen jälkeen alkaa alkeiskurssi 30.9.2018. Kurssin luistelutreenit järjestetään sunnuntaisin Maikkulan koululla klo 13.30-15.30. Kurssilla aloitetaan luistelun perusteista ja opetellaan syksyn mittaan yhdessä roller derbyn sääntöjä ja pelaamista, joten mukaan voi tulla jokainen täysi-ikäinen taitotasoon katsomatta. Alkeiskurssille voit osallistua myös, vaikka et ehtisikään mukaan kokeilukerroille. Tarvitset mukaan vain omat derbyluistimet ja suojavarusteet sekä intoa oppia uutta! Kurssin hinta on 65€

kokeilukerrat2018

2 Kommentit tuotteelle “Syksyn 2018 avoimet kokeilukerrat tulevat!

  1. Moikka!

    Tässä mietiskelin, että olisin huomenna tullut tutustumaan lajiin Tuiran koululle. Itselläni on melko pienoinen jalka (35-36), joten löytyyköhän minulle lainaluistimia?

    (Teen kolmivuorotyötä ja nuo kaksi muuta aikaa menee limittäin töiden kanssa)

    • Hei Jenna!

      Lainaluistimia löytyy myös koossa 35. Tervetuloa mukaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.