Syksyn 2019 ilmaiset kokeilukerrat ja alkeiskurssi

Roller derbyssä käytettäviä nelipyöräisiä quad-rullaluistimia ja perustekniikoita pääset testaamaan Oulun alueella seuraavasti:
  • Su 11.8. klo 12-14 (Pride-näytösottelun yhteydessä) Urheilutalo, Rantakatu 15
  • Ma 26.8. klo 20.30-22 Rajakylän koulu, Ruiskukkatie 4-5
  • Pe 6.9. klo 20 Rajakylän koulu, Ruiskukkatie 4-5
Maksuttomat kokeilukerrat eivät sido sinua mihinkään, ja voit osallistua vaikka jokaiseen. Kokeilukerroille et tarvitse mukaasi muuta kuin liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja juomapullon, me tuodaan paikalle lainakamat kokeilijoiden käyttöön.

Roller derbyn alkeiskurssi syksyllä 2019

Alkeiskurssi alkaa sunnuntaina 22.9., ja kokoontuu sunnuntaisin Maikkulan koululla kello 13.30-15.30. Kurssilla aloitetaan luistelun perusteista ja opetellaan yhdessä roller derbyn sääntöjä ja pelaamista, joten mukaan voi tulla jokainen täysi-ikäinen taitotasoon katsomatta. Alkeiskurssille on tervetullut, vaikkei olisi kokeilukerroille ehtinytkään. Kurssin hinta on 65 euroa. Tarvitset mukaan vain omat derbyluistimet ja suojavarusteet sekä intoa oppia uutta! Lisätietoja Oulu Roller Derbyn someista sekä sähköpostilla info@oulurollerderby.com.
Liity myös alkeiskurssin inforyhmään Facebookissa. Ryhmään liittyminen ei sido mihinkään. Ryhmässä tavoitat helposti ORD:n valmennusporukan ja saat halutessasi vinkkejä varusteiden hankintaan ja derbyilyn aloittamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.