Syksyn 2021 avoimet kokeilukerrat ja alkeiskurssi tulevat!

Tervetuloa testaamaan roller derbyssä käytetäviä quad-rullaluistimia ja muita varusteita avoimille ja ilmaisille kokeilukerroille! Kokeilukerrat järjestetään Oulun alueella seuraavasti:

  • Ke 25.8. klo 20.30-22.00 Rajakylän koululla
  • Ma 30.8. klo 20.30-22.00 Tuiran koululla
  • Ma 6.9. klo 20.30-22.00 Tuiran koululla

Ilmaiset kokeilukerrat eivät sido sinua mihinkään ja voit osallistua halutessasi vaikka jokaiseen. Mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja oman vesipullon, meiltä saa kaikki muut tarvittavat varusteet lainaan. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, mutta jos sinulla on kysyttävää, voit lähettä meille somessa viestiä tai sähköpostia. Käy lukemassa lisää Facebookin tapahtumasta! Tulethan paikalle vain terveenä, pidetään huolta toisista💜

Alkeiskurssi

Syksyn 2021 alkeiskurssi alkaa su 26.9. klo 12.30 Maikkulan koululla ja jatkuu sen jälkeen sunnuntaisin klo 13.00-15.00. Kurssilla aloitetaan yhdessä aivan perusjutuista, joten mukaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset taitotasoon katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi kokeilukerroille ehtinytkään. Kurssin hinta on 65 euroa ja OKKL:n sporttipassilla 55 euroa. Kurssille tarvitset mukaan vain omat derbyluistimet ja suojavarusteet sekä intoa oppia uutta!

Lisätietoja Oulu Roller Derbyn someista ja halutessaan sähköpostilla info@oulurollerderby.com. Voit liittyä myös alkeiskurssin inforyhmään Facebookissa, jossa tavoitat kurssin valmennusporukan ja saat halutessasi vinkkejä varusteiden hankkimisesta ja muutenkin roller derbyn aloittamisesta. Ryhmään liittyminen ei sido mihinkään.

Lue lisää roller derbyn alkeiskurssista täältä ja ilmoittaudu lomakkeella mukaan!

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista, Tapahtumat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.