Kevään 2023 avoimet kokeilukerrat ja alkeiskurssi / Free open skates and beginner’s course (FIN / ENG)

English below

Kokeilukerrat


Tervetuloa testaamaan roller derbyssä käytetäviä quad-rullaluistimia ja muita varusteita avoimille ja ilmaisille kokeilukerroille! Kokeilukerrat järjestetään seuraavasti:

29.1.2023 klo 13:00 Hintan koulu
5.2.2023 klo 13:00 Hintan koulu

Ilmaiset kokeilukerrat eivät sido sinua mihinkään ja voit osallistua halutessasi vaikka jokaiseen. Mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja oman vesipullon, meiltä saa kaikki muut tarvittavat varusteet lainaan. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita, mutta jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää meille somessa viestiä tai sähköpostia. Käy lukemassa lisää Facebookin tapahtumasta! Tulethan paikalle vain terveenä, pidetään huolta toisista💜

Alkeiskurssi

Kevään 2023 alkeiskurssi alkaa 19.2.2023 klo 12:30 Hintan koululla, minkä jälkeen luistelutreenit jatkuvat sunnuntaisin Hintan koululla klo 13 – 15. Kurssin kesto on noin kolme kuukautta. Kurssilla aloitetaan yhdessä aivan perusjutuista, joten mukaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset taitotasoon katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi kokeilukerroille ehtinytkään. Kurssin hinta on 50 euroa. Aloittaminen on helppoa, sillä meiltä saat lainavarusteet kurssin ajaksi. Kurssille tarvitset mukaan vain intoa oppia uutta!

Lisätietoja Oulu Roller Derbyn someista ja halutessaan sähköpostilla info@oulurollerderby.com. Voit liittyä myös alkeiskurssin inforyhmään Facebookissa, jossa tavoitat kurssin valmennusporukan ja saat halutessasi vinkkejä roller derbyn aloittamisesta. Ryhmään liittyminen ei sido mihinkään.

Lue lisää roller derbyn alkeiskurssista täältä ja ilmoittaudu lomakkeella mukaan!

Open skates

Do you want to challenge yourself?

Why not try out roller derby!

Come and flex both your body and your mind in a hobby you can start in your adulthood!

Our free open skates are on

29.1.2023 at 1pm at Hintta school
5.2.2023 at 1pm at Hintta school

More information at Facebook event.

Beginners’ course

The beginners’ course begins on the 19th of February at 12.30 pm at Hintta school. Skate practices are on Sundays at 1 pm – 3 pm at Hintta school. The course takes about 3 months.

All equipment both for the open skates and for the beginners’ course are available from Oulu Roller Derby.

If you’re interested join our Facebook group for the beginners’ course on the Beginners course Facebook group

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.