Muistoja menneisyydestä – Shittaajat 3 vuotta

Muistoja menneisyydestä – Shittaajat 3 vuotta

Verraton seuramme täytti kolme vuotta, ja sen kunniaksi on aika muistella menneitä sattumia, kurkistaa ORD:n tulevaisuuteen sekä antaa sydämissämme sykkivän shittaajansinisen energian virrata. Onneksi olkoon Shittaajat!

 

Mistä tunnet sä Shittaajan?

”Uskon, että meillä on maailman paras derbytiimi <3 Vaikka treeneissä vedetään aina 100% täysillä, sekaan mahtuu aina hassuttelua ja paljon hikisiä haleja.”

”ORD;ssa on parasta ilo kaikessa. Shittaajat tanssii ja laulaa, oli sitten kyse reeneistä tai bouteista. Ei oteta itteämme turhan vakavasti, vaikka samalla suhtaudutaan tähän lajiin todella kunnianhimoisesti. Hodarihipat ja muut ovat shittaajuuden suola ja elinehto. Parasta on myös se, että koko lössi on aina valmis uusiin haasteisiin.”

”Shittaajat ovat nöyrää, mutta loputtoman innokasta porukkaa. ^_^ Kenties jopa liiankin innokasta.. 😀 Meitä eivät lannista automatkat maailman ääriin, minirosterit tai kolmen hengen treenit. Kaikesta saa aina jotain irti. <3 Hooo, ollaan myös varmaan yksi Suomen eniten kotimaassa kilometrejä taittaneita tiimejä. Osataan hyvin laajasti erilaisia autopelejä, hihii, ja tiedetään kaikki parhaat pysähtymispaikat täältä etelään. Mystinen keihäsmuseo on tosin edelleen korkkaamatta, mutta onneksi hoilotteleva shittikansa matkailee ympäriinsä tuon tuostakin.”

”Keskimittamme saattaa olla lyhyt, salivuorot on olleet tiukassa ja kotikaupunkimme on pitkään ollut eristyksissä maamme muusta derbyskenestä, mutta me ei koskaan oo annettu näiden hidastaa. Shittaajan tunnistaa sinnikkyydestä, galaksikalsareista ja sopivan hörhöstä asenteesta!”

IMG_2728

Ensivaikutelma muuttuu?

”Ensivaikutelma porukasta oli innostava, rento, avoin, hassu ja lajiaan rakastava – ja nämä on kyllä säilyneet.”

”Hassuja ja äänekkäitä ^^ ujostuttaa…”

”Ensin ne olivat hiljaa. Sitten ne alkoivat puhua ja paljastui, että olin vihdoin löytänyt tieni vielä itseäni oudompien ihmisten seuraan.”

”Hihii, sammaa mieltä, ihanat tyypit”

”Ensivaikutelma alkukokouksissa oli syvä hiljaisuuden meri. Pitkään useimmat vain vienosti vilkuilivat toisiaan. Pikkuhiljaa puhe alkoi pulputa ja pintaan putkahdella sangen sekopäistä porinaa. Tuo hölinä ei ole sen koommin laantunut lainkaan vaan saanut mukaansa aina vain uusia ääniä ja ölisijöitä. Edelleen ihastelen sitä miten laaja skaala on derbyihmisten keskustelujen aihealueissa. Viisasta ja valveutunutta porukkaa. Rössyjen kanssa on parasta, kun saa seurata pidättyväisyyden hiljalleen väistyvän ja hemmojen alkavan villiintyä. <3”

”Aina, kun luulee nähneensä kaiken, joku näistä tolluroista pääsee yllättämään. Läpän taso leviää koko ajan absurdimmaksi ja ihmisistä paljastuu kummallisia pimeitä puolia. Kenties juuri tämä mystinen voima pitää meidät kasassa!”

 

Yllättikö derby?

”Mää olin niitä hassuja, jotka luuli että derbyssä vähän rullaillaan ja pukeudutaan naamiaisasuihin. Alkeiskurssilla harha haihtui nopeasti ja kuukauden harrastettuani eka kertaa derbypelin (Kallio-Tukholma) nähdessäni olin sanaton, järkyttynyt, kauhistunut ja innoissani tajutessani MINKÄ urheilulajin olin aloittanut! Niin paljon nopeutta, kovia hittejä, strategiaa, oikiaa urheilua!”

”kovaa mutta hauskaa, true.”

”Ajattelin, että derby on lesbohuispausta, jossa vihaiset feministit näyttävät yhteiskunnalle, kuinka naisetkin osaavat taklata. Ei ollut niin kovin kaukana totuudesta.”

”Oli mitä vain odotuksia niin ovat vaan positiivisesti ylittyneet <3”

”En oikein odottanut mitään ja silti derby on yllättänyt ihanasti kaikilla mahollisilla mittareilla. Hämmentävintä on ollut huomata miten tällainen epäsosiaalinen semi-misantrooppi tuntee jatkuvaa kaipuuta ihmisten seuraan, joita ei jokin aika sitten vielä edes tuntenut. Derbykupla on maailman paras paikka. <3”

 

(c) Johannes Törn - Shittaajat tuulettavat HRD B -voiton jälkeen

Kuva: Johannes Törn

Nenäpaini, raputanssi ja muut hullut perinteet

”Oulun erikoisuuksia on ainakin lämppä-hipat, laulut ja raputanssit. Parasta on fudgehippa!! Toimii näin: yksi leipoo ite fudgea ja laittaa paloja pusseihin (tärkeää solmun jälkeen pitkä ”häntä”), treeneissä jokainen saa oman pussin, joka laitetaan roikkumaan housujen vyötäröltä, sitten kaikki jahtaa kaikkien fudgepusseja ja eniten pusseja kerännyt voittaa! Lopuksi kaikki syö fudgeaaaaanamnamnam”

”Häntä ja viiksihippa”

”Shittaajilla on huonoimmat vitsit, kamalimmat laulut, hirvein kansallisjuoma (disco-shotti, ja sillekin on oma teemalaulunsa), hienoin kansallistanssi (joko SINÄ olet ollut osana raputanssia?), omituisin toteemieläin (jep, Pirkko Jalovaara) ja varmasti koko Suomen omalaatuisimmat scrimmaget. Meidän kotiscrimmaget muuten kuvaa tätä sakkia melko hyvin: yleensä tuomareita on yksi, joukkueet kokoluokaltaan 5vs5, sali on aina liian pieni, kaikki ei muutenkaan mee ihan suunnitelmien mukaan, mutta sairaan hauskaa on silti ja shittaajasisulla vedetään loppuun asti. Ja näin pitkälle ollaan pelkällä sinnikkyydellä päästy! Porukka kasvaa koko ajan, nii miettikää mitä sitten käy, ku aletaan scimmata täysillä pelaaja- ja toimitsijarostereilla…. FINLAND BEWARE.”

”Laulelot ja nenäpainit <3”

”MATKAT: Oulusta on ihanan lyhyt matka esim Porvooseen pelaamaan, kun saa matkustaa näin huikeen tyttölauman kanssa! Matkoille kehitellään pelejä, kuten linnunlauluntunnistusta tai Tiina-tietovisa, lisäks pysähdytään kirppiksillä. JATKOT: Housuttomissa bileissä mm. painitaan ja nenäpainitaan, rakennetaan beduiiniteltta ja näpytellään munaa vuorotellen. ORD:N 2VEE SYNTTÄRIT: Mentiin kantapubiin, meille rössyille pidettiin ORD-tietokilpailu, jossa mm. kysyttiin yhden valmentajamme oikeaa nimeä, joka kukaan ei tiennyt xD”

”Teematreenit! ainaski joulusin ja vappusin”

”Kuuminta kamaa on ollut ehkä shittaajat goes Porvoo-reissu, jonka aikana matkalaulut nousivat arvoon arvaamattomaan ja Mäntsälä kaikui kaikkien korvissa. Hauska on myös se kerta, kun vein vahingossa reenipaikan avaimet mukanani etelään ja ressut joutuivat reeniajan kiipeilemään puihin, hahahhaa.”

”Shittaajien kasvuvuosien varrelta muistuu mieleen tarina, jos toinenkin, hihii. Yksi parhaita reissuja oli minibussimatka Porvooseen, joka sisälsi runsaasti laulua sekä iki-ihanan ”ei pysähdytä ikinä pissalle”-leikin, yhyy. Hauskoja tapahtumia ovat olleet niin kantabaarin metsästys kypärät päässä kuin neniä murtavat pikkujoulut ja supertuottoisat tiimikirppispäivätkin. Jännittävällä tavalla hauskaa oli myös ensiliukujen kokeilu Teatrian tiloissa, jossa lattiasta törötti jos minkälaista pulttia ja putkea, lasinsiruja ja nuuskapusseja. Kenties tuolta sikiää shittaajien mitään pelkäämätön asenne.”

IMG_2830

Ennusta: mitä ORD puuhaa vuonna 2020?

”Levyttää ensimmäistä kokoelmalevyään ”Voitto on mielessäin!””

”Saunoo pölkkyjen ja mitalien kera.”

”Laulaa ja hittailee”

”Shittaajien senioriosasto on viimein perustettu ja Rössypottusatsi vol 9. on paistumassa. Derbyä puuhataan edelleen suurella sydämellä ja satunnaisilla pantomiimiharjoituksilla. Nenäpainista on olemassa seuran sisäiset sarjatasot sekä tulostilastot jo kolmen vuoden ajalta. Pikkujouluja pidetään useammat vuodessa, koska viuhahtelua ei muuten pääse harrastamaan tarpeeksi.”

”Vuonna 2020 Oulu pelaa viidettä vuotta Suomi Cupissa, mutta joutuu edelleen kuuntelemaan kuittauksia aiheesta “Oulu on liian kaukana”. Tämän kunniaksi Shittajat järjestävät kisaviikonlopuille Disco-shoteilla toteutettavan Välimatkavikinä-juomapelin, joka johtaa vatsahuuhteluun jos toiseenkin.”

 

1 kommentti tuotteelleMuistoja menneisyydestä – Shittaajat 3 vuotta

  1. Hihii, shittaajamaisen ihanaa ^_^ Muistellessa seuramme historiaa unohtui kaiken muun ihanuuden alle, että on koettu yhdessä myös toinen toistaan upeampia hetkiä pelikentillä, hävitty ja voitettu, opittu niin paljon! Ja matka jatkuu kohti uusia pelihaasteita…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.