Alkeiskurssi

Kevään 2019 roller derbyn alkeiskurssi alkaa 24.2.!

⇒ Ilmoittaudu nyt mukaan ja varaa paikkasi kurssille klikkaamalla TÄSTÄ!

Ennen kurssia roller derbyä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi avoimissa kokeilukerroissa, joita järjestämme ma 21.1. klo 20:30 Tuiran koululla, la 26.1. klo 18.00 OAMK:n Kontinkankaan yksilössä sekä ma 4.2. klo 20.30 Tuiran koululla. ORD tuo paikalle luistimia ja suojavarusteita kokeiltavaksi sekä opettaa halukkaita luistelemaan. Klikkaa itsesi osallistumaan Facebookissa!

Kiinnostaako roller derby, haluatko oppia luistelemaan quad-luistimilla? Tule mukaan ORD:n alkeiskurssille! Järjestämme kursseja kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Alkeiskurssilla opetellaan roller derbyn alkeet luisteluasennosta ja jarruttamisesta lähtien, joten et tarvitse ennakkotaitoja ilmoittautuaksesi kurssille. Suurin osa harrastajistamme ei ole nähnytkään quad-luistimia ennen alkeiskurssia, mutta jokainen oppii varmasti luistelemaan niillä! Luistelutaitojen kartuttua harjoitellaan erilaisia pelimuodostelmia sekä opetellaan taklaamaan turvallisesti. Kurssin aikana tutustutaan lisäksi roller derbyn sääntöihin ja peleissä toimitsimiseen. Kurssin hinta on 65€ tai Oulun Korkeakoululiikunnan Sporttipassilla 55€, ja tällä hinnalla saa treenata aina koko kevät- tai syyskauden.

Luisteluharkkojen myötä kunto kasvaa, taidot karttuvat yllättävänkin nopeasti ja jokainen saa ympärilleen tutun kurssiporukan, jonka kanssa on ilo treenata. Alkeiskurssi soveltuu pelaajien lisäksi tuomareiksi tähtääville, sillä sen aikana opetellaan kattavat luistelutaidot sekä lajin perusteet. Alkeiskurssin käytyään luistelijat ovat valmiita harrastamaan derbyä Oulu Roller Derbyn jäseninä. Tällöin on mahdollista jatkaa derbyä omien tavoitteidensa mukaan osallistumalla yhteisiin treeneihin, oman porukan harjoituspeleihin ja halutessaan hakemalla mukaan joukkueisiin.

Ennen jokaista kurssia järjestämme ilmaisia kokeilukertoja, jonne tuomme lainattavaksi luistimia ja suojavarusteita. Kokeilukerroissa voit testata erilaisia luistimia sekä opetella pelaajiemme ohjauksessa luistelun alkeita. Alkeiskurssille voi hyvin ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisikään mukaan kokeilukerralle, sillä kurssin alussa opettelemme samat alkeet luistelusta lähtien. Kurssille tarvitsee mukaan luistimet sekä suojavarusteet.

Onko sinulla kysyttävää roller derbyn aloittamisesta, seuraavasta alkeiskurssista tai varusteiden hankinnasta? Vastaamme mielellämme tiedusteluihin sähköpostitse info@oulurollerderby.com.

Kannattaa liittyä myös kevään alkeiskurssin inforyhmään Facebookissa. Ryhmässä tavoitat helposti kurssin valmentajaporukan, jotka vastaavat mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin! Ryhmässä jaetaan myös tietoa roller derbystä harrastuksena sekä vinkkejä varusteiden hankintaan.

Tiesitkö, että roller derbyä voi harrastaa myös ilman luistimia? Toimitsijoille (non skating officials) meillä on jatkuva haku. Jos kiinnostut toimitsijatoiminnasta, lähetä viesti osoitteeseen info@oulurollerderby.com, niin kerromme lisää siitä miten pääset mukaan!

Kuva: Kai Hänninen

Kuva: Kai Hänninen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>