Roller derbyn alkeiskurssi

Syksyn 2022 roller derbyn alkeiskurssi alkaa 15.9.!

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä ja täyttämällä lomake!

Kiinnostaako roller derby, haluatko oppia luistelemaan quad-luistimilla? Tule mukaan Oulu Roller Derbyn alkeiskurssille! Järjestämme kursseja kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Alkeiskurssilla opetellaan roller derbyn alkeet luisteluasennosta ja jarruttamisesta lähtien, joten et tarvitse ennakkotaitoja ilmoittautuaksesi kurssille. Suurin osa harrastajistamme ei ole nähnytkään quad-luistimia ennen alkeiskurssia, mutta jokainen oppii varmasti luistelemaan niillä! Luistelutaitojen kartuttua harjoitellaan erilaisia pelimuodostelmia sekä opetellaan taklaamaan turvallisesti. Kurssin aikana tutustutaan lisäksi roller derbyn sääntöihin ja peleissä toimitsimiseen.

Seuraava roller derbyn alkeiskurssi pidetään 15.9. – 15.12.2022 torstaisin klo 17.00-19.00 Tuiran koululla (Koskitie 27). Kurssin hinta on 35€ (UniMoven liikuntamaksun maksaneille 30€). Meiltä saat kurssin ajaksi lainavarusteet (luistimet, suojat, kypärä) panttia vastaan. 

Luisteluharkkojen myötä kunto kasvaa, taidot karttuvat yllättävänkin nopeasti ja jokainen saa ympärilleen tutun kurssiporukan, jonka kanssa on ilo treenata. Alkeiskurssi soveltuu pelaajien lisäksi tuomareiksi tähtääville, sillä sen aikana opetellaan kattavat luistelutaidot sekä lajin perusteet. Alkeiskurssin käytyään luistelijat ovat valmiita harrastamaan derbyä Oulu Roller Derbyn jäseninä. Tällöin on mahdollista jatkaa derbyä omien tavoitteidensa mukaan osallistumalla yhteisiin treeneihin, oman porukan harjoituspeleihin ja halutessaan hakemalla mukaan joukkueisiin.

Ennen jokaista kurssia järjestämme ilmaisia kokeilukertoja, jonne tuomme lainattavaksi luistimia ja suojavarusteita. Kokeilukerroissa voit testata erilaisia luistimia sekä opetella pelaajiemme ohjauksessa luistelun alkeita. Alkeiskurssille voi hyvin ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisikään mukaan kokeilukerralle, sillä kurssin alussa opettelemme samat alkeet luistelusta lähtien. 

Syksyn 2022 kokeilukerrat:

25.8.2022 klo 17:00 Tuiran koulu
1.9.2022 klo 17:00 Tuiran koulu
8.9.2022 klo 17:00 Tuiran koulu
 
Mietitkö vielä? Lue Elisan kokemuksia alkeiskurssilta: ”Älä enää harkitse, vaan tule mukaan!”

Ilmoittaudu syksyn kurssille tästä. Onko sinulla kysyttävää roller derbyn aloittamisesta, seuraavasta alkeiskurssista tai varusteiden hankinnasta? Vastaamme mielellämme tiedusteluihin sähköpostitse info@oulurollerderby.com.

Tiesitkö, että roller derbyä voi harrastaa myös ilman luistimia? Toimitsijoille (non skating officials) meillä on jatkuva haku. Jos kiinnostut toimitsijatoiminnasta, lähetä viesti osoitteeseen info@oulurollerderby.com, niin kerromme lisää siitä miten pääset mukaan! Toimitsijana toimimisen perusteet opit myös alkeiskurssillamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.