Roller derbyn alkeiskurssi

Kevään 2022 roller derbyn alkeiskurssi alkaa 27.2.!

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä ja täyttämällä lomake!

Roller derbyssä käytettäviä nelipyöräisiä quad-rullaluistimia ja perustekniikoita pääset testaamaan ennen alkeiskurssia ilmaisilla kokeilukerroillamme:

6.2.2022 klo 13:00 Maikkulan yläkoulu
7.2.2022 klo 20:30 Tuiran koulu
13.2.2022 klo 13:00 Maikkulan yläkoulu

Tervetuloa kokeilukertaan! Kokeilukerralle osallistuminen ei kuitenkaan ole edellytys kurssille ilmoittautumiselle, sillä kurssilla aloitetaan luistelun perustekniikoiden opettelu aivan alusta.

Kiinnostaako roller derby, haluatko oppia luistelemaan quad-luistimilla? Tule mukaan Oulu Roller Derbyn alkeiskurssille! Järjestämme kursseja kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Alkeiskurssilla opetellaan roller derbyn alkeet luisteluasennosta ja jarruttamisesta lähtien, joten et tarvitse ennakkotaitoja ilmoittautuaksesi kurssille. Suurin osa harrastajistamme ei ole nähnytkään quad-luistimia ennen alkeiskurssia, mutta jokainen oppii varmasti luistelemaan niillä! Luistelutaitojen kartuttua harjoitellaan erilaisia pelimuodostelmia sekä opetellaan taklaamaan turvallisesti. Kurssin aikana tutustutaan lisäksi roller derbyn sääntöihin ja peleissä toimitsimiseen. Kurssin hinta on 35€ ja tällä hinnalla saa treenata aina koko kevät- tai syyskauden.

Luisteluharkkojen myötä kunto kasvaa, taidot karttuvat yllättävänkin nopeasti ja jokainen saa ympärilleen tutun kurssiporukan, jonka kanssa on ilo treenata. Alkeiskurssi soveltuu pelaajien lisäksi tuomareiksi tähtääville, sillä sen aikana opetellaan kattavat luistelutaidot sekä lajin perusteet. Alkeiskurssin käytyään luistelijat ovat valmiita harrastamaan derbyä Oulu Roller Derbyn jäseninä. Tällöin on mahdollista jatkaa derbyä omien tavoitteidensa mukaan osallistumalla yhteisiin treeneihin, oman porukan harjoituspeleihin ja halutessaan hakemalla mukaan joukkueisiin.

Ennen jokaista kurssia järjestämme ilmaisia kokeilukertoja, jonne tuomme lainattavaksi luistimia ja suojavarusteita. Kokeilukerroissa voit testata erilaisia luistimia sekä opetella pelaajiemme ohjauksessa luistelun alkeita. Alkeiskurssille voi hyvin ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisikään mukaan kokeilukerralle, sillä kurssin alussa opettelemme samat alkeet luistelusta lähtien. Meiltä voit lainata panttia vastaan luistimet ja suojavarusteet kurssin ajaksi.

Onko sinulla kysyttävää roller derbyn aloittamisesta, seuraavasta alkeiskurssista tai varusteiden hankinnasta? Vastaamme mielellämme tiedusteluihin sähköpostitse info@oulurollerderby.com.

Tiesitkö, että roller derbyä voi harrastaa myös ilman luistimia? Toimitsijoille (non skating officials) meillä on jatkuva haku. Jos kiinnostut toimitsijatoiminnasta, lähetä viesti osoitteeseen info@oulurollerderby.com, niin kerromme lisää siitä miten pääset mukaan! Toimitsijana toimimisen perusteet opit myös alkeiskurssillamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.