Alkeiskurssi

Roller derbyn alkeiskurssi starttaa Oulussa jälleen keväällä 2018! Tule mukaan ORD:n mahtavaan porukkaan ja löydä oma lajisi!

Seuraava uusien pelaajien ja tuomareiden alkeiskurssi alkaa 25.2.2018. Rössykurssina tunnetun kurssin luisteluharjoitukset järjestetään sunnuntaisin Maikkulan koululla klo 13.30-15.30. Lisäksi kurssiin kuuluu viikottaisia kokoontumisia, joissa tutustutaan roller derbyn teoriaan ja sääntöihin. Rössykurssi kestää koko kevään.

Osallistujilta edellytämme 18 vuoden ikää. Mukaan et tarvitse muuta, kuin omat roller derby -varusteet (luistimet, kypärä, polvisuojat, kyynärsuojat, rannesuojat sekä hammassuojat) sekä intoa oppia uutta!

Aloitetaan yhdessä alkeista!

Rössykurssilla opetellaan roller derbyn alkeet luistelusta ja jarruttamisesta lähtien, joten et tarvitse mitään ennakkotaitoja ilmoittautuaksesi kurssille. Alkeiskurssin käytyään luistelijat ovat valmiita pelaamaan derbyä ja liittymään Oulu Roller Derbyn jäseniksi. Luisteluharkkojen myötä kunto kasvaa, taidot karttuvat yllättävänkin nopeasti ja jokainen saa ympärilleen tutun Rössyporukan, jonka kanssa on ilo treenata. Rössykurssi soveltuu pelaajien lisäksi tuomareiksi tähtääville, sillä sen aikana opetellaan kattavat luistelutaidot sekä lajin perusteet.

Innostuitko? Varaa paikkasi kurssilta!

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä. Varmista paikkasi kurssilta täyttämällä tämä lomake:

*ILMOITTAUDU TÄSTÄ*

Kurssin hinta on 65 euroa – näin edullisesti harrastat koko kevään! Lisäksi jos sinulla on Oulun Korkeakoululiikunnan Sporttipassi, on kurssimaksu 10€ edullisempi eli 55€. Lähetämme maksuohjeet sinulle sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet kurssi-ilmoittautumisen. Kannattaa myös liitty Facebookissa tähän Rössykurssin inforyhmään. Onko sinulla kysymyksiä kurssiin, roller derbyn harrastamiseen tai varusteiden hankintaan liittyen? Vastauksen saat kysymällä ryhmässä! Ryhmään saa liittyä, vaikka ei olisi vielä ilmoittautunut kurssille.

Lisäksi meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse info@oulurollerderby.com. Neuvomme mielellämme esimerkiksi varusteiden hankinnassa. Netissä toimii useita ulkomaisia roller derby -varusteita myyviä liikkeitä. Kotimainen Jam in the Box myy varusteita netissä ja Helsingissä kivijalkaliikkeessä. Lisäksi Facebookissa toimii käytettyjen varusteiden osto- ja myyntiryhmä Derbykirppis Rollaattori.

Tiesitkö, että roller derbyä voi harrastaa myös ilman luistimia? Toimitsijoille (non skating officials) meillä on jatkuva haku. Jos kiinnostut toimitsijatoiminnasta, lähetä viesti osoitteeseen info@oulurollerderby.com, niin kerromme lisää siitä miten pääset mukaan!

Kuva: Kai Hänninen

Kuva: Kai Hänninen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>